GLOBAL DO

Sida 31. Är min beställning på väg till mig?

När din beställning har skickats får du ett e-postbekräftelse med ditt spårningsnummer . Klicka på länken för att hitta ditt paket. Observera att du inte kommer att kunna spåra din beställning tills dagen efter att du fått spårningsinformation.


2. Hur spårar jag min beställning?

När du gör en beställning och det skickas får du ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer . Använd spårningsnummer för att hitta ditt paket på antingen DHL webbplats eller EMS hemsida för EMS Express leveranser. Observera att du inte kommer att kunna spåra din beställning tills dagen efter att du fått spårningsinformation.3. Var ni leverera?

Ja, vi skickar dina varor över hela världen via postväsendet , som vanligtvis tar ungefär en vecka för att ge dig vad han godkände begäran.


4. Vad är standard leverans?

Standard leverans kostar SEK 80 och kommer att levereras inom 12-15 arbetsdagar, förutsatt att betalning erhålls före 14:00 på den dag då beställningen. Observera fri leverans inte är tillgänglig under en befordran. Ber om ursäkt för någon besvikelse.


Beställningar över SEK 690 kvalificera sig för fri standard leverans.

Du behöver inte ange en kod i kassan. FRI Standard leverans kommer att tillämpas automatiskt när du tillbringar SEK 690 eller mer. Observera att detta erbjudande inte gäller för postnummer kan vi inte leverera till.


5. Vad är Expressleverans ?

Expressleverans kostar SEK 150 och din beställning kommer att levereras nästa tre arbetsdagen, under förutsättning att betalning har mottagits före 14:00 på den dag då beställningen.

Exempel:

• Om du gör din beställning av 14:00 måndag till torsdag, får du din beställning nästa arbetsdag.
• Om du beställer före 14:00 på fredag får du din beställning följande måndag.
• Om du gör din beställning mellan 14:00 fredag och 14:00 måndag, kommer du att få din beställning på tisdag.
• Om du gör din beställning på en europeisk helgdag det kommer att levereras 2 arbetsdagar senare.


Copyright © 2020 www.pandorasmyckenbilligtrea.se . Alla Rättigheter Förbehållna.